bsg consult aps

virksomhedsrådgivning . management. it

Kattegatvej 8 . 8500 Grenaa . Telf 8632 3799 . Fax 8632 6399 . eMail: mail@bsgconsult.dk

Microsoft Dynamics C5 2010

31/12  2009

C5 2010

Microsoft Dynamics C5 giver det store overblik i små og mellemstore virksomheder

Microsoft Dynamics C5 er et modulopbygget system, som gør det nemt at komme i gang med grundlæggende økonomistyring. Systemet kan målrettes til et utal af brancher inden for service, handel/engros, håndværk og industri. Virksomhedens opgaver afgør, hvilke moduler der kræves, og tilpasninger kan ske helt ned på opgaveniveau.

Du kan med andre ord sammensætte den løsning, der passer til din virksomhed og dens behov. I praksis starter du med en C5 grundpakke, som du bygger videre på.

Grundpakken indeholder:

 Finansmodul med op til 300 finanskonti.

 Debitormodul med salgsfakturering og op til 100 debitorer.

 Kreditormodul med købsfakturering og op til 100 kreditorer.

 Lagermodul med op til 300 varenumre.


Derudover kan Microsoft Business Solutions-C5 udvides med følgende tillægsmoduler:

Løn: 

C5 Løn indeholder et personalekartotek, hvortil alle relevante lønoplysninger bliver knyttet. Lønmodulet er meget fleksibelt opbygget og giver mulighed for at tilrette lønberegninger præcis til din virksomhed.

Internet-handel: C5 kan udvides med tre prisvenlige eHandels moduler: eHandel I, II og III (eOrdremodtagelse, eButik, eForretning). Med en internetopkobling, en mailadresse og en e-postkasse kan du med C5 få alle fordelene ved internet-handel.

 Ordre: Modulet giver mulighed for massefakturering og styring af pris og rabat pr. ordre, med direkte integration til Debitor, Finans og Lagermoduler. Ordremodulet indeholder ordrekartotek, ordrearkiv, ubegrænset antal ordreklasser og ordregrupper, tilbudsgivning og samlefakturering.

 Indkøb: Indkøbsmodulet bruges til at styre og overskue rekvisitioner, leverancer og fakturaopdatering af varekreditorer. Indkøbsmodulet indeholder indkøbskartotek, arkiv, bogføring af købsfakturering i Finans og Kreditor modulerne. 

Projekt: Projekt modulet indeholder projektkartotek, massefakturering, ajourføring af projektbeholdning i Finans, direkte driftsføring med angivelser af procentsats og ubegrænset antal projektgrupper.

 Udveksling af data: Med ODBC modulet kan du udveksle data mellem Microsoft Dynamics C5 og eksterne programmer, så som Windows og Excel. Derved kan du bl.a. nemt lave brevfletning.

Se iøvrigt nyhederne i den nyeste version C5 2010. 


Hent produktark for nyhederne i C5 2008 i pdf-format (572 KB)
Hent produktinformation for Nyheder i C5 2010 i pdf-format.